Lezen? Iedereen van harte welkom! Onze teksten en foto's kopiëren? Lees dit.

Wij heten alle bezoekers van harte welkom om op onze website Hongaars Landleven. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan onze schrijfsels en foto's.

Wij zijn trots dat onze site veel bezoekers trekt. Echter, succes trekt helaas ook mensen die niet komen om te lezen maar om onze teksten en foto's illegaal te kopiëren en dat op hun eigen site/facebook plaatsen om reclame te maken voor hun eigen vakantiehuis/camping etc. Teksten en/of foto's van anderen kopiëren is diefstal maar daarnaast krijgen wij ook te maken met inkomstenderving. 
 
Vakantiegangers worden ook gedupeerd, want als je op basis van wat je op een site/facebook hebt gezien een vakantie boekt, en het blijkt ons materiaal te zijn, dan zul je die mooie plekjes niet tegenkomen. Het is namelijk onze achtertuin en ons dorp dat je gezien hebt. Sommigen schrikken er zelfs niet voor terug om zich andermans leven toe te eigenen, men kopieert schaamteloos de door ons opgetekende persoonlijke ervaringen van onze site en plaatst die op hun eigen internetplek om reclame mee te maken en om vakantieboekingen binnen te harken. Het lijkt ongeloofwaardig maar helaas is het realiteit!


 
Niets van deze blog/website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, of op enige andere manier. Op zoek naar foto's / teksten?
Indien je op zoek bent naar teksten of foto's gelieve contact opnemen. Op verzoek worden speciaal op maat gemaakte teksten geschreven en foto's gemaakt. Prijzen op aanvraag.   contactformulierIllegaal kopiëren van onze
teksten en foto's is niet slim

De op deze blog en op de bijbehorende startpagina vermelde links zijn slechts bedoeld als informatie, er is geen commercieel belang mee gemoeid.